• Nowy
OLLO UMAMI LAMB AND BEEF - JAGNIĘCINA I WOŁOWINA 400G - KARMA MOKRA
  • OLLO UMAMI LAMB AND BEEF - JAGNIĘCINA I WOŁOWINA 400G - KARMA MOKRA
  • OLLO UMAMI LAMB AND BEEF - JAGNIĘCINA I WOŁOWINA 400G - KARMA MOKRA

OLLO UMAMI LAMB AND BEEF - JAGNIĘCINA I WOŁOWINA 400G - KARMA MOKRA

12,99 zł

92% mięsa oraz warzywa i owoce

Ilość

Kluczowe zalety:
92% mięsa oraz warzywa i owoce
Bez wody i bulionu - każde mięso ma swoją naturalną wilgotność i nie ma potrzeby dodatkowo rozwadniać pożywienia.
W każdej puszce Ollo znajdziesz wyłącznie mięso mięśniowe i w małym procencie podroby.
Formuła PURE monobiałkowa dla alergików
Prebiotyki na układ pokarmowy
Glukozamina i chondroityna na stawy
Żurawina na układ moczowy
Cynk i biotyna na skórę oraz sierść
Bez zbóż, ryżu, soi i roślin strączkowych
100% naturalne
- bez konserwantów, barwników, aromatów, polepszaczy smaku czy zapachu.
Zgodność z FEDIAF i dużo więcej
- karmy Ollo zostały stworzone i opracowana we współpracy z dietetykami oraz zgodnie ze standardami FEDIAF, aby osiągnąć optymalny stosunek mięsa do owoców, warzyw, ziół i minerałów, tworząc w ten sposób zbilansowaną pod względem odżywczym naturalną karmę dla zwierząt domowych. Mięsa i dodatki, których używamy są najwyższej jakości, a do tego bardzo smakowite.

Skład:
Jagnięcina 55,2% (mięso mięśniowe 9,2%, serca 23%, wątroba 13,8%,płuca 9,2%), Wołowina 36,8% (mięso mięśniowe), Szpinak 2%, Cukinia 2%,Dynia 2%, Żurawina 1%, Zioła (Dzika róża, Pokrzywa, Kurkuma, Mniszeklekarski, Ostropest, Rumianek, Yucca Schidigera), Drożdże piwne, Węglanwapnia z muszli ostryg, Inulina, Fruktooligosacharydy (FOS), Siarczanglukozaminy (80 mg/kg), Siarczan chondroityny (50 mg/kg).
Składniki analityczne:
Białko surowe 18%, Tłuszcz surowy 10%, Błonniksurowy 0,6%, Popiół surowy 2,5%, Wilgotność 66%, Wapń 0,28%, Fosfor0,23%. Energia metaboliczna 158 kcal/100g.
Dodatki dietetyczne na 1kg:
Witamina A 5000 j.m., Witamina D3 500 j.m.,Witamina E 50 mg, Biotyna 105,5 μg, Cynk 20 mg, Miedź 5 mg, Mangan 5 mg,Żelazo 3 mg, Jod 1,3 mg, Selen 0,45 mg.